Káosz

Sok ember keresi a választ napjaink káoszára, a világban uralkodó összevisszaságra. Ez a rendetlenség az életben napról napra egyre jobban eluralkodik a világon. Nem szabad félni, mert a dolgoknak először ki kell teljesedniük, és csak utána vonulhatnak vissza. Vegyünk egy példát. Egy magkelésnek is meg kell érnie, mielőtt kifakad – ezután lehet felszabadítani, és eltakarítani a méreganyagot. A világban is meg kell érnie a dolgoknak mielőtt a gyűlölet, a féltékenység felszabadulna, és csak ezután kezdődhet a gyógyulás időszaka.

A világban arra törekednek, hogy megtalálják azt a személyt, aki belső békét ad. Akkor fogod megtalálni, ha a lelkedet pihenteted, ha emeled a tudatosságodat, csak a legjobbat látva! Nem tudsz javítani a világ jelenlegi állapotán, ha te is megmártózol benne.

Írta: Farkas Krisztina M.

Kategória: Hallgass a szívedre! - Farkas Krisztina M. rovata | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>