Álomvilág

Sokat gondolkoztam már azon, hogy a világ tényleg csak olyan egyszerű, és átlátszó, ahogy mi azt látjuk, és amit hallunk róla? Összesen csak annyiból áll, amit mi megtapasztalunk? Semmi másból?
Létezhetetlen, lehetetlen, hogy egy olyan bonyolult,nehéz és színes világ, mint a miénk ne álljon semmi többől, mint az életből, békességből, háborúból, szeretetből, esőből, szivárványból, havas esőből, napsütésből, hóból, és mindabból amit mi is látunk, hallunk a mindennapokból? Én úgy gondolom ez nem más, mint csak a saját tapasztalataink világa. Mert mi nem látunk messzebbre, vagy lehet, hogy nem is akarunk messzebbre látni. Vagy lehet, hogy ez így van rendjén. Így van rendjén, mert mindenki így érzi magát itt jól…Pedig annyi minden változtathatnánk! Emberek, ébredjünk fel!

Lehet, hogy puszta gondolkodásmenetünkkel nem lennénk képesek felfogni mindazt, ami körülöttünk van, és létezik,van? Minden ember más, és ezáltal minden ember másképp gondolkozik, másképp cselekszik, másképp éli életét. De akkor is!!! Ha mindenki jobban belegondolna ebbe a kérdésbe, mint ahogy most én teszem, be kellene látnia, hogy a világ az egyszerű, szimpla emberek számára sokkal bonyolultabb, mint ahogy azt gondoljuk. Mert sehonnan sem tudjuk biztosra, hogy nem tartogat számunkra mást ez a világ és, hogy csak arra vár, hogy fölfedezzék. A világ egy olyan emberre vár, aki nem fél a megismeréstől, nem fél az újtól, és aki megismertetné a valós világot velünk. Mert sok ember úgy van a világgal, hogy egy igazi álomvilágban él…

 Írta: Farkas Krisztina M.

Kategória: DoReMi - Wölfinger Dominik zenei rovata, Hallgass a szívedre! - Farkas Krisztina M. rovata | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>