Jutalomkirándulás Győrben

Iskolánk negyvenkét tanulója vett részt azon a kiránduláson, melyet az előző tanév versenyein elért eredményeikért jutalomként kaptak. A tanulók útja szeptember 24-én, kedden Győrbe vezetett. A kora reggeli órák miatt kissé álmosan, de jó hangulatban indult a kirándulás.

A kísérő tanárok, Czupy Erika és Kedei Imola két csoportra osztotta a kiránduláson résztvevőket, a diákok így váltották egymást az Audi Gyárban és a Mobilisben. Az Audi gyárban az idegenvezető a vállalat fennállásának 20. évfordulójára készült videót mutatott be, majd elmagyarázta az Audinak mint világvállalatnak a működését. A gyárlátogatás közben a diákok fülhallgatón keresztül hallgathatták a vezetőt, aki bemutatta a belső részlegeket, a szakemberek feladatait, a gyártósort és a csodálatos kifutó modelleket is.

A felfedezések házában két fiatal mutatott be különleges kísérleteket a folyékony hidrogénről, a tűzről, illetve az acetonról. A bemutatók elkápráztatták a közönséget.

Az ezt követő interaktív kiállítás és tudományos játszóház testközelbe hozta a természet- és műszaki tudományokat, azoknak érdekes oldalát tárta a látogatók elé. A nap végén Győr belvárosában kellemesen töltöttük el maradék szabadidőnket. Új tapasztalatokat szereztünk, a kirándulók rengeteg élménnyel gazdagodtak!

 Írta: Pádár Angéla 

Kategória: Ilyen volt! | A közvetlen link.

Jutalomkirándulás Győrben bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Pistu szerint:

    Az Audi gyárban a fülest le lehetett nyúlni? :D

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>