Adj vért és ments meg három életet

„ADJ VÉRT ÉS MENTS MEG HÁROM ÉLETET”-ez volt annak a véradásnak a szlogenje, amelyet iskolánk tornatermében tartottak április 22-én délután 12:00-17:00 között. Az eseményt szép számmal látogatták a helybéliek. Minden adományozót a Deák tér 51-be vártak és mindössze egy személyi igazolványt és egy társadalom-azonosító kártyát kellett magukkal hozniuk. Ez vonatkozott az intézmény tanulóira is. Mivel az Eötvös a Vöröskereszt Bázisiskolája, így nem nehéz kitalálni, hogy ez már szinte hagyomány itt.

A diákok közül is sokan részt vettek, viszont csak azok, akik betöltötték már 18. életévüket. Fontos volt, hogy egészséges ember lehetett csak donor, vérszegényeknek előre kellett jelezniük állapotukat. A program felhívására és népszerűsítésére rövid filmet is készítettünk, amelyben a mulatságos képeken túl szeretnénk rámutatni a véradás lényegére és korszerűen tájékoztatni mindenkit, aki érdekelt a témában.

Kategória: Ilyen volt! | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>