1517 perc sporttal a Reformáció és Oktatás évének szellemében

 

2015. október 9-10-én (péntek-szombat) Bonyhádon egy rendhagyó sporttalálkozón vettünk részt, Nyíregyháza, Miskolc, Orosháza, Szarvas, Kőszeg, Győr, Sopron és a házigazda Bonyhád, 10 iskolájának, 130 sportolójával együtt.

A résztvevőkből véletlenszerűen, vegyesen alakítottak ki 20 csapatot, akik végig együtt sportoltak a 25 óra 17 perc alatt zajló 228 db mérkőzésen. A mérkőzések 20 perces váltásban folyamatosan zajlottak, elsősorban nem a győzelem számított, de mégis minden csapat törekedett az eredményességre. Kispályás fociban, röplabdában és asztalitenisz-forgóban mérkőztek egymással a csapatok, minden csapat 22-23 db mérkőzést játszott. A mérkőzések között az atlétika csarnokban kialakított pihenőhelyeken lehetett regenerálódni, amire hajnalban már igazán nagy szükség volt.

A csapataink minden mérkőzésen időben megjelentek, a röplabdában igazán kiemelkedő teljesítményt mutatva sportoltak 1517 percet. A legeredményesebb csapatokat díjazták is, így Boglárka csapata az összesítésben a 2. helyen végzett és oklevél díjazásban részesült, míg minden résztvevő emlékpólót kapott ajándékba. A maratoni nap után épségben, egészségben de nagyon fáradtan tértünk haza.

A résztvevők: Horváth Boglárka, Bodnár Borbála, Fülöp Noémi, Decsi Judit, Egresits Alexandra, Horváth Alexandra, Varga Adrienn, Hammer Viktória, Varga Enikő, Kerekes Gréta, Berdán Dóra

 

Kategória: Sport | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>