Pályaválasztási Kiállítás 2015

2015. november 18-án tartották a Pályaválasztási Kiállítást a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban. Sopron és vonzáskörzetének számos vállalkozása és iskolája képviseltette magát kiállítóként, így iskolánk is részt vett a rendezvényen, melynek célja, hogy bemutassák a különféle képzési-, szakképzési lehetőségeket.

A továbbtanulás iránt érdeklődő hetedik- és nyolcadik osztályos diákokat reggel nyolc és délután kettő között várták az iskolák standjai. A tanulók először bátortalanul sétálgattak körbe-körbe, de kis invitálás után egyre felszabadultabbak és érdeklődőbbek lettek.

A mi standunknál kivetített prezentáció által tekinthettek be tanárok és diákok az iskola programjaiba, kézbe vehették az elmúlt tanévek évkönyveit, és találkozhattak Samuval, az iskola csontvázával is.

A gimnáziumi osztályokat Horváth Boglárka, a sajátos nevelési igényű tanulókat Kuti Bernadett képviselte. Az egészségügyi tagozat diákjai − Markó Dorina, Simon Viktória és Laczó Dominik − vérnyomását mértek, illetve megmutatták az érdeklődőknek, hogyan kell újraélesztést végezni.

Más iskolák szendvicsekkel, süteményekkel, különféle ajándékokkal, például hajfonással kedveskedtek a diákoknak.

Összességében úgy véljük, hogy a mi standunk volt a legérdekesebb és a legnézettebb. Rengeteg diák érdeklődött iskolánk iránt, és megígérték, hogy jövőre minket választanak.

Köszönettel tartozunk Balikóné Németh Mártának és Betuker Botondnak iskolánk képviseletéért, az előkészítő munkáért és a lebonyolításért, Végh Tamásnak és Kóczán Krisztiánnak a technikai háttér megteremtéséért.

Horváth Boglárka

Kategória: Ilyen volt! | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>