Színházlátogatás Budapesten

 A darab rendezőjével, Szerednyey Bélával

Kihasználva a hosszú hétvégét, 2016.03.14-én budapesti színházlátogatáson vettünk részt iskolánk húsz diákjával. Az utazás célja a Madách Színház volt, ahol az Anna Karenina c. musicalt játszották. Mivel a regény kapcsolódik a középiskolai tanulmányokhoz, illetve emelt szintű érettségi tétel is magyarból, a kellemest a hasznossal köthettük össze.

Magas színvonalú előadást láthattunk, a főbb szerepekben többek között Polyák Lillával, Posta Victorral, Sasvári Sándorral. A lenyűgöző énekhangokat, a lüktető dallamokat látványos színpadkép egészítette ki. A darab messze felülmúlta az elvárásokat, és a szünetben lehetőségünk volt a rendezővel, Szerednyey Bélával is beszélgetni.

De nemcsak a színházlátogatás jelentett élményt, hanem előtte sétáltunk egy keveset Budapest utcáin. Főleg nézelődtünk; kissé kikapcsolódtunk a hétköznapok egyhangúságából. A kirándulásról több hangulatkép készült, amelyek rendre a Facebookon „landoltak.” J S a kommentek tanúsága szerint többen páran már a folytatáson törik a fejüket. Legyen így, erre azonban egy évet még mindenképpen várnunk kell.

 

 

Kategória: Ilyen volt! | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>