Harmadik az Eötvös

Neumann Informatikai Verseny döntője
A Döntő résztvevőit Gáncs Péter, Elnök-püspök, Károlyfalvi Zsolt, a döntő helyszínéül szolgáló Evangélikus Kollégium igazgatója köszöntötte, majd a versenyt megnyitotta Babics Csaba, Neumann Kupa-atya, az EPSZTI tantárgygondozója.
A csapatzászlók és indulók ismertetése után kezdetét vette a versengés. A zsüri a csapatok mentortanáraiból alakult. A verseny gazdája, és a költségeket támogatta, az EPSZTI, akit Gáspárné Vágási Julianna előadó képviselt, az ő fáradhatatlan munkája nagyon sokat segített. A Neumann Kupa önkéntes segítői Líceumi diákok voltak, Gulyás Krisztián, Horváth Márk és Schöll Róbert voltak.
A verseny szpozorai, Huawei és Logmein által felajánlott díjakat Giczi Imre It. igazgató (Huawei) és Szabadkai Márk feljesztőmérnök (Logmein) adták át az első helyezett Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak (csapattagok Németh Marcell, Tóth Kristóf, Kiss Máté, Göltl Márk, mentoruk Juhász Valéria tanárnő), és a Líceum csapatának (csapattagok: Bidló Balázs, Boa Patrik, Csigó Ábel és Reitter János), mentortanáruk Locsmándi Dániel), az ezüst érmet mindössze kettő század ponttal az aszódiak szerezték meg (csapatuk tagjai: Nagy Dávid, Jakub Ákos, Bereczki Normann, Rabb Ramóna Roxána, mentor-tanáruk Valcsák László). A bronz-csapat a soproni Eötvös csapata lett (tagok: Horváth Zsombor, Brösztl Benjámin, Nagy Ádám, Nagy Hanga, tanáruk Juhász Valéria és Schweitzer Kornél ) lett. Mennyire szép az Isten kegyelme, hogy a két képviselő annak idején szintén Neumann verseny győztesek voltak!
Gratulálunk minden versenyzőnek és tanáraiknak, megköszönve munkájukat!
Az Eötvös csapatának felkészítő tanára:
Martonné Simon Dóra
Forrás: http://matinfo.lutheran.hu/

Kategória: Ilyen volt! | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>