Jutalomból kirándultak

2016. május 27-én, pénteken, a tanév során sikereket elért, szorgalmas diákjaink ellátogattak Budapestre a Csodák Palotájába és a Terror Házába. A csoport 34 tanulóval és 3 kísérővel indult útnak a kora reggeli órákban.

A kissé álmos vonatozás és buszozás után 9:30-kor kezdődött a Csodák Palotájának felfedezése. Rengeteg érdekes kísérletet lehetett kipróbálni, személyesen átélni, megtapasztalni. A délutáni múzeumlátogatás már komorabb hangulatban telt: a XX. század két véres diktatúrájának, a nyilas és a kommunista elnyomásnak emlékhelyén, a Terror Házában megelevenedett a tragikus történelmi múlt. Jólesett utána a séta, a beszélgetés és a felhőtlen szabadprogram, amely egészen a 19:00 órai hazaindulásig tartott.
Összességében egy tartalmas, változatos témájú, vidám és mozgalmas nappal zárhattuk a hónapot, és vele a 2015/2016-os tanév versenyekben és közösségi programokban gazdag időszakát. A jutalomkirándulás igazolta, hogy a kitartó munka többszörösen is megtérül – iskolánk odafigyel a kiemelkedő teljesítményekre.

Kategória: Ilyen volt! | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>